Pages

Wednesday, September 23, 2015

Life Update (за всичките ми трима читатели!)

Ем' така, де... Викам със завръщането на есента да хвана да се завърна и аз, а?

Наскоро се сетих за съществуването на тоя блог и хванах, че си го препрочетох. И знаете ли какво? Забавно е да си спомниш какво си мислил една година (примерно) по-рано и да наблюдаваш как, въпреки че си си въобразявал, че нищо не се е променило за това време, всъщност се оказва, че има доста сериозни различия в начина, по който би се изразил днес. Това дали означава, че прогресирам? Или че...регресирам? А бе... промяна да има.

(But seriously, надявам се все пак да прогресирам.)

Та, ако не за друго, то в името на проследяването на собственото си развитие (Или регрес? Ми к'во сега, харесва ми тая дума, изискана е!) мисля да продължа да водя този блог. Пък и не ми се иска това да бъде n-тият блог, който започвам и зарязвам. Винаги ми е харесвало да пиша, колкото и хаотично да го правя, и това надали ще се промени (и харесването, и хаотичното).
Та...какво се случи с мен, докато отсъствах от блогосферата?

Not much.

And yet, so much.

Най-значимото може би е това, че с Ивам решихме, че ни е време да живеем заедно и съответно започнахме да издирваме квартира.

Което пък се оказа един малък кошмар.

Щото ако още един път чуя: "Ми апартаментът от обявата вече е зает, но можем ли да ви предложим подобен апартамент в *insert here квартал на противоположния край на града от това, което ми трябва*"... Е МИ ЩЕ КРЕЩЯ!!! За какво, по дяволите, сте я оставили тая обява, щом вече не важи?!? Освен защото искате такива доверчиви шматки като мен, дето все още вярват, че т'ва са действителни обяви, да ви звънят и съответно да им предлагате апартаменти, които от години не можете да продадете явно, нали...

...Егати изречението съставих. Sorry, мили хора, малко съм емоционална на тая тема. Разбираемо е, мисля.

Брокерите не са хубави хора.

Или поне ако има брокери, които са хубави хора, то още не съм се свързала с тях.

Ако това нещо в момента го четат брокери, които са хубави хора, извинявам се и се надявам все някога да се свържа с вас.

Защо всеки път, когато имам намерение да пиша "кратък" ъпдейт, се получава егати чаршафът?

No comments:

Post a Comment